O nama

Auto škola “Start Plus 2” nalazi se u ulici Save Maskovica broj 5 (na Trosarini preko puta Lidla), na teritoriji opštine Voždovac u Beogradu. Budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita. Naš cilj je da od Vas stvorimo sposobne i odgovorne vozače, koji će sa sigurnošću upravljati motornim vozilom.

Obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora, automobila i vremena za obuku po vašoj želji, Obezbedićemo vam kompletan materijal za uvežbvanje testova, na osnovu kog ćete moći da savladate sva teorijska pitanja i položite ovaj deo ispita.

Poligon za obuku i vožnju nalazi se u Ulici Ruza u Kumodrazu.

Takođe, u našoj ponudi nalazi se i kondiciona vožnja, namenjena vozačima koji već imaju vozačku dozvolu, ali nisu često u prilici da upravljaju motornim vozilom, kao i svima onima koji žele da se podsete pravila vožnje i usavrše svoje veštine.

Izlazimo Vam u suret i nudimo mogućnost odloženog plaćanja.

Misija Auto škole Start plus

Da kandidati postanu sigurni, odgovorni i vešti vozači obezbedili smo:

  • Prilagođen i opremljen prostor za savremenu teorijsku obuku.
  • Različita i nova vozila za efikasnu i jednostavnu praktičnu obuku
  • Tim predavača i instruktora kojima je cilj da razumete i savladate sve što vam je neophodno da samostalno i bezbedno upravljate vozilom poznavajući u potpunosti saobraćajne propise.
  • Sa mladim kandidatima koji su tek postali punoletni i žele da postanu vozači radimo sa dodatnom posvećenošću, koja ima za cilj da shvate pre svega koju odgovornost nosi upravljanje motorinim vozilom, da od savesne i bezbedne vožnje zavisi život sivh učesnika u saobraćaju.

Kategorije

B kategorija

B kategoriji pripadaju sva vozila čija masa ne prelazi 3500 kg, sa 8 mesta za sedenje ne uključujuči vozačevo mesto.

C kategorija

Vozila C kategorije su ona čija najveća dozvoljena masa prelazi 12000 kg, širina je veća od 2,4 m a dužina veća od 8 metara.

CE kategorija

CE kategorija je za upravljanje vozilom koje ima priključno vozilo najmanje dužine 7.5m sa zatvorenim tovarnim sandukom.